Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Bel ons

0162 - 310 260

Opening times

Woensdag tot en met zaterdag, 9.30 uur - 17.30 uur

Bel ons

Telefoon 0162 - 310 260

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag, 9.30 uur - 17.30 uur

Onze vloeren showroom in Brabant

Centraal gelegen in Brabant hebben wij in Dongen onze vloeren showroom met ruimschoots voldoende parkeerplaatsen. Van alle vloeren die wij verkopen hebben wij hier voorbeelden liggen zodat als u een vloer wilt kopen niet alleen maar een leuk plaatje op onze internetsites kunt zien. Een nieuwe vloer moet je in het echt gezien hebben, voelen en zelfs ruiken. Voor een nieuwe vloer kijken we bijna allemaal eerst op internet, maar daar kan je het effect van licht op de vloer niet zien. Een nieuwe vloer moet voor u een thuisgevoel geven en dat voelen kan alleen in een showroom.
Hoe goed wij onze website ook maken en hoe mooi de foto's zijn... uw toekomstige nieuwe vloer zien en voelen is altijd beter, bovendien staat de koffie altijd klaar en helpen wij u graag bij met maken van een keuze.

showroomshowroom1showroom2showroom3showroom4showroom5showroom6showroom7showroom8showroom9showroom10showroom11