Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Bel ons

0162 - 310 260

Opening times

Woensdag tot en met zaterdag, 9.30 uur - 17.30 uur

Bel ons

Telefoon 0162 - 310 260

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag, 9.30 uur - 17.30 uur

gmvloerendesign pand

Wie zijn wij

Vloeren-brabant.nl is een website van GM Vloeren Design, leverancier van veel verschillende soorten vloeren, die u zelf kunt leggen maar ook laten leggen door onze specialisten. GM Vloeren Design is gevestigd in Dongen, centraal gelegen in Brabant, vlakbij Breda en Tilburg

Wij leveren vloeren voor binnen en buiten aan particulieren maar ook aan bedrijven en winkels. Wij zijn geen prijsvechters maar kunnen toch scherp geprijsde vloeren leveren die ook in een kleiner budget passen.
Om u te helpen bij het maken van de keuze uit de vele mogelijkheden hebben wij een royale showroom, zodat u niet alleen van een mooi plaatje op een internetsite af hoeft te gaan. Wij zijn er om u te helpen bij de keuze van een nieuwe vloer met advies en natuurlijk de vele voorbeelden in onze showroom. Een houten, steen, tegels of pvc vloer voelen is een andere beleving dan alleen een mooi plaatje. Even in ander licht houden, binnen of buiten kan de kleur anders uit laten komen.
Wij houden altijd één dag in de week vrij om bij onze klanten op bezoek te kunnen gaan zodat u in uw eigen huis de vloer kunt zien.