Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Bel ons

0162 - 310 260

Opening times

Woensdag tot en met zaterdag, 9.30 uur - 17.30 uur

Bel ons

Telefoon 0162 - 310 260

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag, 9.30 uur - 17.30 uur

vloer schoonmaken

Een vloer schoonmaken, zo doe je dat

Laminaat schoonmaken.
Een laminaat vloer schoonmaken is heel gemakkelijk te doen met een stofzuiger met opzet borstel. Vuil hecht zich niet aan laminaat dus dat werkt bijna altijd goed genoeg.
Als de stofzuiger niet goed genoeg is gebruik dan water met wat schoonmaak azijn en een dweil. Gebruik geen groene zeep of alles reiniger die kunnen jouw mooie vloer dof en lelijk maken.
Is de vloer toch dof geworden gebruik dan ammoniak in het water, een ammoniak lucht in huis is alles behalve prettig dus gebruik dit alleen inden het echt noodzakelijk is
Natuurlijk zijn er ook speciale schoonmaak middelen die wij ook verkopen maar de stofzuiger en water met schoonmaak azijn zijn goed genoeg.

 

Een houten vloer schoonmaken
Ook bij een massief houten vloer is het schoonmaken met een stofzuiger met opzet borstel meestal goed genoeg, maar indien dit niet het gewenste resultaat oplevert kan de vloer met de dweil en warm water met een klein beetje groene zeep gereinigd worden.
Veel water op de vloer is voor hout nooit goed, dus wring de dweil goed uit
Maar, gebruik dit niet te vaak want de groene zeep tast de wax, olie of lak laag aan. Bij veelvuldig gebruik van groene zeep moet u dus sneller de vloer opnieuw in de wax of olie zetten. Eén keer per week groene zeep gebruiken moet u echt niet doen, meer dan één keer per maand is niet aan te bevelen.
Wij hebben een serie schoonmaak middelen in ons assortiment die ontwikkeld zijn voor het reinigen van dit soort vloeren die veiliger zijn in het gebruik.